Mooi Online Website Veenendaal Internet bureau Websites Veenendaal
HETWORKS Website Veenendaal

0318 507 917

menu knop Website Veenendaal

WordPress ontwikkelaar

U zoekt een WordPress ontwikkelaar

HETWORKS Mooi online is de WordPress ontwikkelaar van de regio. Veel Internet bedrijfjes maken websites op basis van WordPress omdat er relatief weinig echte kennis nodig is om een website in elkaar te zetten met behulp van een gedownload thema. Deze bedrijfjes missen de technische know how om echt goede websites te maken. Zodra u iets wilt wat buiten de mogelijkheden van het thema gaat dan geven ze  niet thuis. HETWORKS vindt dat webdesign en webbouw twee aparte disciplines zijn. Deze disciplines worden bij ons dan ook door verschillende teams uitgevoerd. Onze webdesigners weten hoe ze een website of webshop moeten ontwerpen die precies past bij de uitstraling die u als uniek bedrijf heeft, tegelijkertijd rekening houdend met de eisen voor bijvoorbeeld Zoekmachine optimalisatie.  Zoekt u een WordPress ontwikkelaar dan moet u dus bij HETWORKS zijn. Komt u eens langs?

Waarom WordPress ontwikkelaar?

WordPress is een wijdverbreid Content Management Systeem ofwel CMS. Met een CMS bent u in staat om zelf uw website bij te houden. WordPress bestaat inmiddels ruim 10 jaar, en wordt regelmatig geupdate zodat het een modern CMS blijft. Vergelijk dat eens met Joomla. Daar wordt ook wel geupdate, maar voor de grote updates moet uw websites eigenlijk opnieuw gebouwd worden. WordPress heeft de backward compatibility hoog in het vaandel, updaten gaat daarom vrijwel altijd zonder problemen. Overigens zorgt HETWORKS er bij haar klanten voor dat de onderliggende software altijd up-to-date blijft zodat u niet bang hoeft te zijn voor een gehackte website waardoor u (imago) schade oploopt.

Extra functionaliteit

HETWORKS mag zich ook WordPress ontwikkelaar noemen omdat wij in staat zijn om extra functionaliteit te ontwikkelen op het moment dat dat nodig is. Voor WordPress zijn vele plugins beschikbaar die de standaard functionaliteit uitbreiden. Toch komt het nog vaak voor dat onze klanten specifieke functionaliteit vragen die niet of niet geheel naar wens, beschikbaar is in de vorm van en plugin. In dat geval ontwikkelen we  zelf de benodigde plugins.

Altijd in WordPress ontwikkelen?

HETWORKS is niet alleen WordPress ontwikkelaar, maar ontwikkelt ook zelf volledige applicaties. Er zijn situaties waarbij WordPress niet de meest geschikte oplossing is. In dat geval kiezen we voor een andere aanpak. Het kan dan bijvoorbeeld gaan om heel specifieke applicaties zoals een inspectietool voor valbeveiligingsmaterialen of een veiling site. Zie onze portfolio voor een aantal voorbeelden. Wilt u eens over de mogelijkheden doorpraten?

 

Tags: WordPress, Website laten makenWebdesign VeenendaalMooie websites, Uniek DNA, Website Veenendaal

Geinteresseerd, vrijblijvend gesprek
Hetworks Mooi Online: WordPress ontwikkelaar voor Bastacosi
Hetworks Mooi Online - WordPress ontwikkelaar voor Heem
Hetworks WordPress ontwikkelaar voor Veenendaal Doet
Komt u eens langs voor een mooie website?

Wij vinden het gezellig
als u bij ons langs komt!

Of u nu komt voor een kopje koffie, een luisterend oor of voor
een oriënterend gesprek over uw ideeën; welkom bent u altijd.

Webdesign Veenendaal vestiging HETWORKS
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.