'‘mooi’ beweegt ons' Maar dat geldt toch voor iedereen? denk je misschien. Inderdaad, iedereen houdt van mooie dingen maar dat wil nog niet zeggen dat het je motivatie is om mooie dingen te maken, denken of te doen. Wij willen graag mooie dingen maken, denken, doen. En jij? Lees meer over werken bij HETWORKS en bekijk onze vacatures.

GOED BEREIKBAAR

Ons kantoor ligt in het midden van het land, in Veenendaal. We zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer (treinstation Veenendaal - De Klomp is +/- 20 min. lopen) en voor de fiets en auto is voldoende parkeergelegenheid.

FLEXIBELE WERKTIJDEN

Ben je een vroege vogel, of heb je af en toe de behoefte om een dagje thuis te werken? Bij HETWORKS krijg je genoeg ruimte om zelf je werkdag in te delen.

RUIMTE VOOR ONTWIKKELING

Wij vinden het belangrijk dat we blijven leren. Wil je bijvoorbeeld naar een training of wil je liever een online cursus volgen? Laat het weten; jouw initiatief wordt gewaardeerd.

FIJNE WERKPLEK & SFEER

Wij zijn een jong, informeel en enthousiast team van designers, developers en marketeers. Procedures zijn er alleen als ze echt werken, we houden niet van nodeloze bureaucratie. Dat zorgt voor een losse sfeer. En jouw werkplek?

INFORMELE BORRELS & ETENTJES

Na een maand hard werken is er natuurlijk ruimte voor ontspanning. Bij HETWORKS hebben we elke maand een vrijdagmiddag diner, en wij verzorgen het voorgerecht, hoofdgerecht, maak jij het toetje?

VAKANTIE

Af en toe vakantie vinden wij ontzettend belangrijk. Een ideale periode waarin je kunt opladen. Met 24 vakantiedagen en 8% vakantiegeld heb je genoeg tijd (en geld!) om er regelmatig even lekker vandoor te gaan.

Zin om te werken bij Hetworks?

Neem contact op met Peter

Nieuwsgierig naar jouw toekomstige collega's?

Ontmoet Het team

Samen iets moois ontwikkelen?