Als je bij HETWORKS komt werken kies je ervoor om je te ontwikkelen. Je kiest ervoor om anderen te laten groeien, door jouw kennis te delen. Je kiest ervoor om het beste van jezelf te laten zien en het beste bij anderen naar boven te halen. Het effect daarvan? Je draagt bij aan een team waar je door dik en dun op kunt rekenen.

HETWORKS valt sinds kort onder de moederorganisatie genaamd BTTR. Je wordt onderdeel van een team van 30 ambitieuze professionals die er elke dag naar streven om te leren en zichzelf te ontwikkelen. Zie bttr.nl voor meer informatie hierover. Kijk ook naar de vacatures op werkenbij.bttr.nl

Wij willen graag mooie dingen maken, denken en doen. En jij? Lees meer over werken bij HETWORKS en bekijk onze vacatures.

GOED BEREIKBAAR

Ons kantoor ligt in het midden van het land, in Veenendaal. We zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer (treinstation Veenendaal - De Klomp is +/- 20 min. lopen) en voor de fiets en auto is voldoende parkeergelegenheid.

FLEXIBELE WERKTIJDEN

Ben je een vroege vogel, of heb je af en toe de behoefte om een dagje thuis te werken? Bij HETWORKS krijg je genoeg ruimte om zelf je werkdag in te delen.

RUIMTE VOOR ONTWIKKELING

Wij vinden het belangrijk dat we blijven leren. Wil je bijvoorbeeld naar een training of wil je liever een online cursus volgen? Laat het weten; jouw initiatief wordt gewaardeerd.

FIJNE WERKPLEK & SFEER

Wij zijn een jong, informeel en enthousiast team van designers, developers en marketeers. Procedures zijn er alleen als ze echt werken, we houden niet van nodeloze bureaucratie.

INFORMELE BORRELS & ETENTJES

Na een maand hard werken is er natuurlijk ruimte voor ontspanning. Bij HETWORKS hebben we elke maand een uitgebreide vrijdagmiddagborrel, inclusief lekkere hapjes/snacks. Komt je partner ook even langs? Gezellig! Oh ja; elke week hebben we uiteraard een gezellige vrijdagmiddagborrel om een week hard werken op de juiste manier af te sluiten. Potje poolen, darten of tafelvoetballen?

VAKANTIE

Af en toe vakantie vinden wij ontzettend belangrijk. Een ideale periode waarin je kunt opladen. Met 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld heb je genoeg tijd (en geld!) om er regelmatig even lekker vandoor te gaan.

Zin om te werken bij Hetworks?

Neem contact op met Peter

Nieuwsgierig naar jouw toekomstige collega's?

Ontmoet Het team

Samen iets moois ontwikkelen?