Mooi Online Website Veenendaal Internet bureau Websites Veenendaal
HETWORKS Website Veenendaal

0318 507 917

menu knop Website Veenendaal

Website beheer

U heeft een mooie website laten bouwen en u bent daar erg tevreden over. Maar inmiddels is die website ruim een jaar geleden opgeleverd en u heeft sinds die tijd eigenlijk niets meer veranderd, want hoe ging dat ook al weer? Ook wordt er een CMS gebruikt en u hoort dat het belangrijk is dat deze af en toe ge-update moet worden, maar ook daarbij heeft u eigenlijk geen idee hoe dat dan moet. Misschien kunnen wij u helpen met uw website beheer?

Website beheer content

Uw website regelmatig voorzien van nieuwe content (inhoud)  is belangrijk. Voor uw bezoekers, maar ook voor uw positie in Google. Uw bezoekers, potentiële klanten, willen graag zien dat uw bedrijf leeft. Zij haken snel af als een website er uit ziet alsof er al heel lang niets meer gebeurd is; ‘dat zal dan ook wel gelden voor dat bedrijf’ denkt men dan. Regelmatig nieuwe content plaatsen is dus belangrijk. Denk daarbij aan website beheer; nieuws, afgeronde projecten, vakkennis, etc. Dit is ook belangrijk voor uw positie in de zoekmachine resultaten, uw website wordt als meer relevant gezien door Google. Lees ook onze blog Hoger in Google.

Website beheer techniek

Uw website is tegenwoordig bijna altijd gebaseerd op een CMS. Een CMS is een Content Management Systeem, een systeem waarbij u zelf in staat wordt geacht om de content van uw website bij te werken. Wij werken vooral met het WordPress CMS, maar daarnaast ook met Joomla en sommige andere CMS varianten. Een CMS is een softwareproduct dat als doel heeft websites te laten zien op het Internet. Dat betekent dus ook automatisch dat het wordt blootgesteld aan de vele hack pogingen die er continu worden uitgevoerd, vooral vanuit landen als China en Rusland. Het is daarom belangrijk dat uw website altijd met een up-to-date versie van het CMS en de toegevoegde extra’s (plugins, modules, thema’s) werkt. En daarnaast dat er regelmatig een backup gemaakt wordt van uw website (website beheer).

Website beheer uitbesteden?

Denkt u nu maar daar heb ik helemaal geen tijd voor, ik ben druk genoeg met mijn eigen business, dan zou u kunnen overwegen om uw website beheer aan HETWORKS uit te besteden. HETWORKS is een creatief Internet Bureau, gespecialiseerd in WordPress websites met een eigen webdesign Veenendaal. Wij onderhouden en beheren de websites van onze klanten zodat deze optimaal beschikbaar en veilig zijn. Ook kunnen wij de hosting van uw website verzorgen of u helpen om hoog in Google te scoren. Komt u een keer langs om er over verder te praten bij website Veenendaal HETWORKS Mooi Online WordPress ontwikkelaar?

Geinteresseerd, vrijblijvend gesprek
Website beheer voor Bastacosi - Hetworks Mooi Online
Website beheer voor Knooppunt - Hetworks Mooi Online
Websitebeheer voor Aquafinesse - Hetworks Mooi Online
Komt u eens langs voor een mooie website?

Wij vinden het gezellig
als u bij ons langs komt!

Of u nu komt voor een kopje koffie, een luisterend oor of voor
een oriënterend gesprek over uw ideeën; welkom bent u altijd.

Webdesign Veenendaal vestiging HETWORKS
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.