Wij zijn ervan overtuigd dat het alleen werkt als het klikt. Al ruim acht jaar creëren we samen met organisaties die zich online willen onderscheiden, de best passende oplossingen. Onze werkwijze is persoonlijk, innovatief en effectief. Een prettige samenwerking dient als basis voor elk geslaagd project.
HET.WORKS bestaat uit een team van specialisten. Vertrouwen in elkaar en het vakmanschap van de ander zijn bij ons het startpunt om onze strategen, marketeers, developers en designers de ruimte te geven. Zo helpen we nationale en internationale organisaties bij het automatiseren van bedrijfsprocessen, het neerzetten van een online identiteit, de ontwikkeling van een applicatie of het behalen van online resultaat.

Hoe HET.WORKS

‘Mooi’ beweegt ons

“Maar dat geldt toch voor iedereen?” denk je misschien. Inderdaad, iedereen houdt van mooie dingen maar dat wil nog niet zeggen dat het je motivatie is om mooie dingen te maken, denken of te doen. Wij willen mooie dingen maken, denken, doen. Dat geldt niet alleen voor onze producten maar juist ook voor de contacten die we hebben en de manier van omgaan met elkaar.

Om iets op een mooie manier te doen, kost soms meer tijd en energie maar heeft uiteindelijk het beste resultaat. Dáár gaat het om. Doel, functie, uitstraling en de weg er naartoe moeten mooi zijn. De weg er naartoe? Samenwerken waarbij we bouwen aan een sterkere relatie. Vandaar dat we zeggen; het werkt alleen als het klikt.

Maatschappelijk Betrokken Ondernemen WORKS

‘Wij zijn anders, net als iedereen’

Inclusief denken is iets wat de nieuwe werkelijkheid zou moeten zijn bij elke organisatie. Hoe kijk je aan tegen mensen die anders denken, er anders uitzien, anders doen of zijn? En zijn we uiteindelijk niet allemaal ‘anders’? Bij HET.WORKS vinden we het belangrijk dat er ontwikkelruimte is voor iedereen.

Juist dat afwijkende als een kracht zien: ben je autist of gewoon zeer gefocust op dingen waar je in uitblinkt? Heb je last van ADHD of ben je enthousiast, creatief en heb je een talent voor het verbinden van mensen? Die andere manier van kijken naar een ‘aandoening’ maakt het verschil. Een verschil waar wij bij HET.WORKS op willen focussen.

De 3 pijlers van HET.WORKS

Wij denken niet vanuit regels en procedures, maar vanuit principes. Deze gedeelde waarden vind je samengevat in drie belangrijke pijlers:

#1 Aantrekkelijk & meetbaar

Alles wat we maken moet visueel aantrekkelijk zijn en meetbaar resultaat opleveren. Creativiteit draait om zo veel meer dan een visueel aantrekkelijk plaatje. Creativiteit in oplossingen is wat onze programmeurs drijft om hun werk te doen. Creativiteit maakt dat we verbanden leggen die nieuwe meetbare resultaten opleveren. Creativiteit zorgt ervoor dat we onontgonnen terreinen en paden kunnen bewandelen. Creativiteit maakt aantrekkelijk.

#2 Functioneel en efficiënt

Alles wat we maken moet functioneel zijn. Een functionele oplossing zorgt voor grotere efficiëntie. Efficiënter werken geeft je een voorsprong op de concurrentie. Eigenlijk heel logisch.

#3 Alles draait om relaties

Het basisprincipe bij alles wat we denken en doen. Onlosmakelijk verbonden met al onze klanten, ons onderlinge contact en hetgeen waar we onze identiteit aan ontlenen.

Het geeft ruimte voor een kritisch opbouwende houding, goede ideeën, eerlijkheid en verrassende oplossingen. Een goede en prettige samenwerking door altijd te zoeken naar gelijkwaardigheid in de relatie. Vandaar dat we zeggen: het werkt alleen als het klikt.

Een project starten samen met Hetworks?

Ontmoet het team

Voor nu wens ik je een goed weekend!
Talk to the rubber duck
Wat een toestand, adem in adem uit
Joe, Ay go!
Van vóór naar achter...
Girlpowerrr!
Servies is geen service

Samen iets moois ontwikkelen?