Samen met onze klanten mooie projecten tot stand brengen. Daar werken we elke dag met plezier aan. Maar uiteraard is het ook wenselijk dat de websites van onze klanten ook na oplevering mooi en actueel blijven. Om die reden verzorgt HET.WORKS WordPress trainingen in allerlei vormen.

Een WordPress training nodig?

HET.WORKS is al jaren WordPress specialist. Met behulp van de opensourcesoftware van WordPress bouwen onze specialisten altijd een unieke bedrijfswebsite, die aansluit op de wensen van onze klant. Na oplevering zijn er verschillende mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld de website door ons laten onderhouden, maar dat hoeft niet. Je kunt dat, met behulp van het eenvoudige content management systeem dat we leveren, ook eenvoudig zelf doen.

Kies je daar voor, dan helpen onze webspecialisten je graag op weg. We komen bij je langs op kantoor voor een WordPress training, zodat het actueel houden van de bedrijfswebsite eenvoudig blijft. HET.WORKS ziet dit als service, als onderdeel van de nazorg voor onze klanten. Dat past ook bij ons DNA: Kwaliteit staat hoog in het vaandel en dat houden we ook na oplevering van een bedrijfswebsite met onze support voor ogen.

WordPress training op maat

Naast de WordPress training als onderdeel van de nazorg kun je bij ons ook terecht voor andere vormen van trainingen. Onze experts zijn bijvoorbeeld in te huren voor WordPress training op maat. Denk bijvoorbeeld aan individuele cursus voor een nieuwe medewerker, workshops voor kleine groepen of incompany trainingen. Informeer gerust naar de mogelijkheden via [email protected] of bel ons op 0318-507917.

Ken je HET.WORKS nog niet (zo goed)? Als digital agency leveren wij mooie producten, online en offline. Visueel mooi en ook functioneel mooi. Om die reden bouwen wij vanuit ons kantoor in Veenendaal unieke bedrijfswebsites uitsluitend via WordPress. De software maakt elk denkbaar design mogelijk, blinkt uit in gebruiksvriendelijkheid en draagt bij aan een goede vindbaarheid op Google. 

Onze developers en programmeurs werken inmiddels ruim tien jaar met WordPress. Dat heeft een schat aan kennis opgeleverd. Er is daarom ook geen technische vraag waar wij niet uitkomen. Test die bewering maar eens uit en leg je vraag tijdens een WordPress training aan ons voor.

Een WordPress training nodig?

Samen iets moois ontwikkelen?