Installeren, beveiligen en onderhouden. Drie rake werkwoorden, want de veiligheid en het beheer van jouw website is een kwestie van doen. Bij HET.WORKS dragen we daar met WordPress Security & Performance dagelijks zorg voor.

WordPress Security & Performance nodig?

Geef het gerust toe: het is niet tastbaar, amper zichtbaar en allesbehalve sexy. Totdat het fout gaat. Dan hoor je over een datalek, een virus dat rondwaart of gehackte persoonsgegevens die op straat liggen. Grote kans dat je dan even gealarmeerd bent en denkt: hoe zit het eigenlijk met de beveiliging van mijn website? 

Beveiligen is een kwestie van doen

Je mag erop vertrouwen dat HET.WORKS met WordPress Security & Performance je website goed beveiligt. Zo draait elke site afzonderlijk van andere sites, voeren we dagelijks virus- en malwarescans uit, zorgen we voor firewalls en zetten we automatische updates voor je aan. De beveiliging en de monitoring nemen we dus uiterst serieus. Door middel van preventie en gerichte acties worden agressieve bots, gevaarlijke requests en ongewenste malware gefilterd, nog voordat ze jouw website bereiken.

Dat gebeurt uiteraard met een doel: we zorgen dat websites veilig blijven, hun snelheid behouden en dat servers niet tegen onverwachte storingen aanlopen, uiteraard met als resultaat dat potentiële nieuwe klanten online kennis kunnen maken met jouw dienst of product. 

Wil jij ook een beroep doen op de doeners van HET.WORKS? We vertellen je graag meer over de toegevoegde waarde van WordPress Security & Performance. Kom langs of mail ons je vraag.

WordPress Security & Performance nodig?

Samen iets moois ontwikkelen?