De APK voor je auto komt altijd weer terug. Zo is het ook met je bedrijfswebsite. WordPress onderhoud is als de APK voor de auto. Door tijdig onderhoud uit te (laten) voeren, blijft je bedrijfswebsite snel, vindbaar en veilig.

WordPress laten onderhouden?

Waarom WordPress onderhoud?

De remmen, de verlichting, de wielophanging, schokdempers en de carrosserie van de auto. Een keurmeester controleert het allemaal tijdens de APK en legt het allemaal vast in een rapport. Het nut van zo’n APK lijkt ons wel duidelijk: het zorgt ervoor dat autobezitters veilig hun weg kunnen vervolgen.

In feite is dat ook het doel van WordPress onderhoud. De ‘carrosserie’ van je bedrijfswebsite heeft ook een ‘algemene periodieke keuring’ nodig. WordPress is opensourcesoftware, waar dagelijks nog aan gewerkt wordt. Zo kan het zijn dat bestaande plug-ins verouderen, waardoor je website minder snel laadt. Ook op andere vlakken is WordPress onderhoud zinvol. Denk bijvoorbeeld aan het maken van back-ups en beveiligingsupdates. Onze developers en programmeurs vervullen in feite dezelfde rol als die keurmeesters.

Realtime monitoring

Wel is er een belangrijk verschil ten opzichte van de APK. Waar de auto een periodieke keuring krijgt, ben je bij HET.WORKS verzekerd van realtime monitoring. Met WordPress onderhoud zorgen onze ‘monteurs’ ervoor dat je bedrijfswebsite 24/7 veilig en vindbaar blijft.

Weet je trouwens dat we nog meer gemeen hebben met automonteurs? Want net als dat de meeste automonteurs helemaal gek zijn van mooie auto’s, zijn onze programmeurs en developers ook vakidioten. We volgen dus alle trends op het gebied van WordPress, variërend van privacy en beveiliging tot de toekomst van schermgebruik. Neem de smartwatches, een relatief nieuw ´scherm´ waar WordPress ook op kan anticiperen. Dat volgen we nauwgezet, met leuke discussies op kantoor tot gevolg.

WordPress laten onderhouden?

Samen iets moois ontwikkelen?