Wij bouwen websites. Creatieve of zakelijke, ingewikkelde of simpele, grote of kleine websites, maar het is altijd een kwalitatief goede website.
Daarbij hebben we één doel voor ogen: de wereld mooier maken. Inderdaad, dat is idealistisch. Maar wij geloven dat onze websites oplossingen bieden waarmee je verder komt.

Ook een mooie website?

Vormgeving

Omdat we unieke websites maken, wordt elke website vanuit het niets gecreëerd. Jouw inbreng gemixt met de creativiteit van onze webdesigners geeft als uitkomst mooie en unieke websites. Pas als je akkoord bent met het ontwerp, gaan we verder met het bouwen van de website, zodat we kunnen garanderen dat je een website krijgt waar je trots op kunt zijn!

De basis

Websites moeten up-to-date worden gehouden. Wij leveren bij elke website een Content Management Systeem. Dat is een systeem waarmee je gemakkelijk foto’s en teksten kunt toevoegen of veranderen op de website. Zo hoef je niet voor elk wissewasje ons te bellen. En wil je toch graag bellen: geen probleem! Wij houden van regelmatig contact.

Een CMS dient als basis voor elke website. Je kunt het vergelijken met het besturingssysteem van een computer of smartphone. Aan deze basis kunnen we allerlei handige tools hangen die we voor jou op maat maken.
HETWORKS levert maatwerk: we gebruiken nooit bestaande thema’s, zodat jouw website altijd uniek is.

Techniek

Wij ontwikkelen bijna alle website die we maken op basis van het WordPress CMS. WordPress is opensourcesoftware, wat wil zeggen dat je vrij bent om het te gebruiken zonder dat we hoeven te betalen voor de software of een licentie.
Sommige van onze collega’s werken nog met een eigen ontwikkeld CMS. De hierin geïnvesteerde kosten willen ze graag terug verdienen, en daar betaal jij aan mee.
Daarbij heeft een open source CMS het voordeel dat er meerdere bedrijven zijn die je kunnen helpen, mocht je niet tevreden zijn over onze dienstverlening: je zit niet aan ons vast. Uiteraard denken wij dat onze kwaliteit dusdanig hoog is dat de liefde niet zomaar over gaat. Wij kunnen je bestaande website vaak ook overzetten naar WordPress, waardoor het onderhouden er van eenvoudiger en goedkoper wordt.

Waar wacht je nog op? Laten we een relatie aangaan!

Ook een mooie website?

Samen iets moois ontwikkelen?