Google Maps maakt het ons zo makkelijk. We typen een fysiek adres in en binnen de kortste keren wordt er genavigeerd naar het juiste fysieke adres. Website hosting werkt in feite op dezelfde manier. Je website, je domein, moet ‘gehost’ worden op een server, zodat online gebruikers het webadres daadwerkelijk kunnen bezoeken.

Samen werken aan digitale impact?

Voordelen van hosting

De hosting van je website kun je ook onderbrengen bij HET.WORKS. Als je de website ook door ons laat bouwen, heeft dat verschillende voordelen. Op die manier houd je altijd één aanspreekpunt. Mocht je een vraag hebben of onverhoopt op een probleem stuiten, dan is dat wel zo handig. Ook levert website hosting bij HET.WORKS nog een ander voordeel op: onderhoudswerkzaamheden kunnen sneller uitgevoerd worden, omdat de ontwikkelaars van HET.WORKS binnen één systeem werken.

Een derde voordeel is het menselijke aspect dat bij ons voorop staat. Heb je een vraag, dan hoef je niet allerlei online formulieren in te vullen. Daar houden we niet van. Nee, wij nemen gewoon de telefoon op en helpen je vervolgens verder. Wel zo praktisch!

Samen werken aan digitale impact?

Samen iets moois ontwikkelen?