Relevante data genereren, inzicht krijgen in het gedrag van de klant en daar weer op inspelen met je dienstverlening. Het is een onomkeerbare ontwikkeling die steeds belangrijker wordt. In dat opzicht is het maken van een koppeling tussen Salesforce en WordPress een verstandige zet. Het maakt het verzamelen en toepassen van data binnen je bedrijf weer een stuk eenvoudiger.

Ook Salesforce integreren in je website of andere software?

Eigenlijk hebben Salesforce en WordPress geen introductie meer nodig. Salesforce is wereldwijd een grote speler op het gebied van CRM en verwante cloud-diensten. De CRM-software helpt bedrijven met hun klantrelatie en -beheer, marketing, sales en service.

WordPress is het meest gebruikte platform om websites mee te bouwen en te onderhouden. Dat laatste is mogelijk dankzij het content management systeem, dat erg gebruiksvriendelijk en overzichtelijk werkt. Het merendeel van de websites draait op WordPress, maar ook intranetten, webapplicaties en andere online toepassingen zijn op deze opensourcesoftware gebaseerd.

Informatiestromen synchroniseren

Een koppeling tussen Salesforce en WordPress is daarom ook interessant. Met een koppeling tussen Salesforce en WordPress wordt het mogelijk om informatiestromen met elkaar te synchroniseren. De integratie tussen beide platforms levert je meer inzicht in het gedrag van klanten en bezoekers op, waar je als ondernemer weer je voordeel mee kunt doen. 

HET.WORKS is een hardcore WordPress-specialist. Wij zijn als geen ander in staat de koppeling tussen Salesforce en WordPress tot stand te brengen en te onderhouden. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn en welke specifieke voordelen er voor jou in het verschiet liggen? Maak een afspraak en we leggen je dat haarfijn uit. Tot binnenkort!

Ook Salesforce integreren in je website of andere software?

Samen iets moois ontwikkelen?