Een platform ontwikkelen begint met een geweldig idee. Jij wil bijvoorbeeld een inlogomgeving voor je klanten, vraag en aanbod bij elkaar brengen zoals een soort marktplaats of een discussieplatform opbouwen. Wat jouw idee ook is, HET.WORKS zorgt ervoor dat het idee verder kan groeien tot een fantastische werkelijkheid.

Samen een platform ontwikkelen?

De voordelen van een online platform ontwikkelen

Een online platform heeft één heel belangrijk voordeel: het bindt klanten en gebruikers aan jouw organisatie. Dit kan bijvoorbeeld met een account. Door simpelweg in te loggen, zien klanten hun eigen, belangrijke gegevens of hebben ze toegang tot bepaalde diensten. Zodra mensen gebruik maken van jouw online platform is het makkelijker om hen te bedienen maar ook om extra te verkopen door voordelen te koppelen aan het hebben van een account. Deze truc wordt natuurlijk al langer toegepast door organisaties zoals Bol.com, Booking.com, Amazon en Coolblue. Dat heeft voor hen geweldig goed gewerkt. Een platform ontwikkelen kan dus zorgen voor zeer succesvolle resultaten.

Zorg voor een Win-Win situatie

Een platform ontwikkelen is één ding, daarna moeten mensen er ook nog daadwerkelijk gebruik van maken. Bij een goed online platform hoef je je daar geen zorgen over te maken. Vraag jezelf af: waarom maken mensen gebruik van marktplaats? Juist, omdat het voor de gebruiker makkelijk maakt om tweedehands spullen te kopen en verkopen. Marktplaats.nl is dus niet alleen handig voor de eigenaar van het platform, maar ook voor de gebruikers. Als je meerwaarde biedt voor de eindgebruiker, dan gaan mensen er sowieso gebruik van maken.

Van conceptontwikkeling tot aan oplevering

Bij HET.WORKS helpen we je bij het hele proces. Als je net wil starten met een platform ontwikkelen, kunnen we helpen bij conceptontwikkeling tot aan oplevering. Heb je al een online platform, maar wil je dat deze ook via een app bereikbaar is? Uiteraard zetten we daar onze expertise graag voor in, maar minstens zo belangrijk vinden wij het voortraject. Een platform ontwikkelen is misschien niet de grootste opgave, die zit juist in het verkrijgen van een gestructureerd ontwerp met een verdienmodel op de lange termijn. Mogen wij de ervaring die we op dit gebied hebben, ook voor jou inzetten?

Koen en peter overleg

Kom in gesprek met ons

Tijdens een goed gesprek nemen we alle wensen met je door. Als we er beide een goed gevoel over hebben, kunnen we aan de slag. Neem daarom contact met ons op. Wij helpen je graag.

Samen een platform ontwikkelen?

Samen iets moois ontwikkelen?