Je hebt een briljant idee voor het bouwen van een online platform, waar je diensten samenbrengt. Gefeliciteerd! Nu is het de kunst om het idee ten uitvoer te brengen en het platform te ontwikkelen. HET.WORKS helpt je graag bij het bouwen van een gebruiksvriendelijk online platform.

Samen werken aan digitale impact?

Aan een gebrek aan ideeën schort het vaak niet. Die zijn er legio. Maar een idee daadwerkelijk tot een succesvol platform ontwikkelen, dat is een ander verhaal. Dan komen ook ondernemerschap en doorzettingsvermogen om de hoek kijken. Lang niet iedereen heeft dat. Of de tijd, mogelijkheden of passie ontbreken, waardoor goede ideeën misschien nooit tot wasdom komen.

Win-win met online platform

Dat vinden we jammer, omdat de ontwikkeling van een online platform juist veel kansen biedt. Een mooi voorbeeld is Profyte, het grootste recreatieplatform in Nederland. Profyte richt zich op recreatieondernemers en helpt hen met het delen van kennis, het trainen van hun ondernemersvaardigheden en brengt vraag en aanbod van specifieke producten en diensten in de recreatiesector tot stand. Door lidmaatschap van het platform van Profyte profiteren de recreatieondernemers van die extra voordelen. Win-win dus.

HET.WORKS helpt ook jou graag met de ontwikkeling van een platform. Dit kan door bijvoorbeeld diensten, producten of klanten samen te brengen in een beveiligde online omgeving, die te benaderen is met persoonsgebonden inloggegevens. Maar dit kan bijvoorbeeld ook resulteren in een webapplicatie. Technisch zijn er legio mogelijkheden.

Uiteraard zetten we daar onze expertise graag voor in, maar minstens zo belangrijk vinden wij het voortraject. Een platform ontwikkelen is misschien niet de grootste opgave, die zit juist in het verkrijgen van een gestructureerd ontwerp met een verdienmodel op de lange termijn. Mogen wij de ervaring die we op dit gebied hebben, ook voor jou inzetten?

Samen werken aan digitale impact?

Samen iets moois ontwikkelen?