Een keuring of rapport opstellen, de voortgang in een project vastleggen of belangrijke gegevens bewaren. Dat kun je doen door middel van een ‘logboek’ waarin gebeurtenissen en feiten worden bijgehouden. In veel gevallen werken bedrijven hiervoor nog met papier. Ben je de administratieve rompslomp zat? Kies dan voor een logboek applicatie.

Sneller inspecties uitvoeren en automatisch rapporten genereren?

De administratie is bij veel bedrijven niet het meest geliefde onderdeel. In veel sectoren is de regeldruk groot, bijvoorbeeld op het gebied van veiligheid op de werkvloer. Daar ontkom je niet aan. Ook voor andere taken moeten veel bedrijven gebeurtenissen en processen binnen het bedrijf beschrijven en vastleggen. Dit gebeurt vaak volgens een bepaald stramien. Er is een digitaal formulier dat uitgeprint en vervolgens ondertekend wordt. Daarna wordt het formulier ingescand en opgeslagen. Een enkeling gebruikt nog een multomap om de printversie ook te bewaren.

Eén druk op de knop

Dat is, op zijn zachtst gezegd, best ouderwets. Laat je een logboek applicatie bouwen, dan krijg je als het ware hetzelfde formulier op je smartphone of tablet. Het geeft je legio mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld foto’s of video’s maken om situaties te verduidelijken. Daarnaast werkt een logboek applicatie een stuk sneller. Met één druk op de knop verzend je gegevens en elders is het mogelijk om die weer tevoorschijn te halen. Ook breng je conformiteit aan in de administratieve taken, een gegeven waar controlerende instanties dol op zijn.

HET.WORKS uit Veenendaal is gespecialiseerd in de bouw van applicaties, waarmee je administratieve taken sneller en slimmer uit kunt voeren. WIl jij keuringen, rapportages of relevante gegevens voortaan digitaal vastleggen, bewerken en bewaren? Laat je informeren over alle mogelijkheden via [email protected] of bel ons op telefoonnummer 0318 – 507 917.

Sneller inspecties uitvoeren en automatisch rapporten genereren?

Samen iets moois ontwikkelen?