Controleren en registreren. In ‘regeltjesland’ Nederland zijn we er goed in. We registreren ons suf. In veel gevallen worden bij inspecties nog altijd papieren formulieren gebruikt. Dat kan ook een stuk sneller en praktischer. HET.WORKS bouwt voor jou een inspectie applicatie.

Samen werken aan een inspectie applicatie?

Digitaal werken en registreren

Ken je het ‘ouderwetse’ doordrukpapier nog? Door op het bovenste blaadje te schrijven worden voor de formulieren eronder doordrukken gemaakt. Zo hebben meerdere partijen na een controle een bewijs van de inspectie. Best handig natuurlijk, maar vaak moeten dergelijke formulieren ook weer digitaal vastgelegd worden. Dubbel werk dus. Ook is het maar de vraag of het handschrift op het papier wel te lezen is. Welke opmerking is daar nou bij gekrabbeld?

Dat overkomt je allemaal niet met een inspectie applicatie. In deze op maat gebouwde applicatie voor op de tablet, desktop of smartphone leg je gegevens digitaal vast. Waar nodig maak je ook foto’s die inzicht geven van een situatie ter plekke. Ook kun je de inspectie applicatie koppelen met CRM-software of andere systemen, waaruit je weer klantgegevens kunt importeren. Dat werkt lekker praktisch.

Tijd besparen met een inspectie applicatie

HET.WORKS bouwt voor jou een inspectie applicatie op maat. Al je wensen kunnen we in de app verwerken, van foto’s per categorie en checklists, tot het toevoegen van opmerkingen en het digitaal zetten van de handtekening. Het levert je een fikse tijdsbesparing op, want direct na het afronden van een inspectie kun je het ondertekende formulier in jouw huisstijl verzenden naar de betrokken partijen.

Voordelen inspectie applicatie

Naast de tijdwinst levert een inspectie applicatie nog andere voordelen op. Denk bijvoorbeeld ook aan de uitstraling van je bedrijf. Met een inspectie app maak je een einde aan de papierwinkel, goed voor het milieu. Ook oogt een mobiele applicatie natuurlijk een stuk professioneler. Het laat zien dat je een vooruitstrevende onderneming hebt.

Samen werken aan een inspectie applicatie?

Samen iets moois ontwikkelen?