U bent op zoek naar mooie websites?

HETWORKS maakt voor haar klanten mooie websites, webshops of webapplicatie.

‘Mooi’ beweegt ons. Maar dat geldt toch voor iedereen denkt u misschien? Inderdaad, iedereen houdt van mooie dingen maar dat wil nog niet zeggen dat het je motivatie is om mooie dingen te maken, denken of te doen. Wij willen graag mooie dingen maken, denken, doen. Dat geldt niet alleen voor onze producten maar juist ook voor de contacten die we hebben en de manier van omgaan met elkaar.

Wat is eigenlijk mooi?

Om iets op een mooie manier te doen, kost soms meer tijd en energie maar heeft uiteindelijk het beste resultaat. Dáár gaat het om. Mooi heeft bij ons meerdere kanten. Vaak denken we bij mooi online alleen aan wat uitstraling betreft mooie websites. Wij denken verder. Behalve de uitstraling van een website dient ook de onderliggende techniek mooi te zijn, je kunt er technisch best een rommeltje van maken en toch een mooie website hebben. Maar of dat uiteindelijk ook het gewenste resultaat heeft is de vraag. Wij werken meestal met WordPress, een gebruiksvriendelijk Content Management systeem. Wij zijn specialisten in WordPress en kunnen daardoor goed aansluiten bij de technische mogelijkheden die WordPress biedt en de mogelijkheden voor Zoekmachine optimalisatie (SEO).

Mooie organisaties en mensen

Wij werken graag voor mooie bedrijven en organisaties. In onze missie staat dat wij met onze online diensten nog meer waarde willen toevoegen aan bedrijven die een maatschappelijke waarde hebben.  Dat vinden wij mooi. Ook werken wij met mooie mensen, niet persé een mooi uiterlijk, maar juist mooie mensen omdat ze uniek zijn in wie ze zijn, welk rugzakje ze daarbij ook meedragen.

Voelt u zich aangesproken door waar wij voor staan? Dan maken wij voor u graag ook zo’n mooie website. Neemt u contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak?

Tags: Mooie websites, Webdesign Veenendaal, Website laten maken,  WordPress ontwikkelaar, Uniek DNA, Website Veenendaal, Website beheer

Samen iets moois ontwikkelen?