HETWORKS Mooi Online HETWORKS websites Veenendaal
HETWORKS logo

0318 507 917

menu knop

Ga snel naar:

Website Webshop Mobiel Webapplicatie Intranet Quickscan E-nieuwsbrief SEO en SEA Concept & Ontwerp Social Media Hosting Content

Mobiel

Een App, mobiele website of toch een responsive website?
Wij weten het antwoord.

Voorbeelden:
Cultuur in Rhenen is tevreden klant van HETWORKS Webdesign Veenendaal Aquafinesse is tevreden klant van HETWORKS Webdesign Veenendaal Knooppunt is tevreden klant van HETWORKS Webdesign Veenendaal VeenendaalDoet is tevreden klant van HETWORKS Webdesign Veenendaal Broekhuis is tevreden klant van HETWORKS Webdesign Veenendaal Fitbox is tevreden klant van HETWORKS Webdesign Veenendaal Inspectieformulier is tevreden klant van HETWORKS Webdesign Veenendaal Verhoeve Groen is tevreden klant van HETWORKS Webdesign Veenendaal Bastacosi is tevreden klant van HETWORKS Webdesign Veenendaal Attentus Verzuim is tevreden klant van HETWORKS Webdesign Veenendaal Stichting Desalniettemin is tevreden klant van HETWORKS Webdesign Veenendaal

Responsive website, App of toch een mobiele site?

Bijna 20% van alle websitebezoeken wordt tegenwoordig gedaan via mobiele apparaten: smartphones en tablets. Het is daarom verstandig deze bezoekersgroep op de juiste manier aan te spreken en te bereiken. De laatste jaren is responsive design een steeds meer gebruikte oplossing en in 2014 is dit niet meer weg te denken van het internet. Webdesign Veenendaal.

 

Wat is responsive design precies?

Responsive design betekent dat de website zich automatisch aanpast aan het beeldscherm waarop de website of webshop wordt bekeken: het design van de site of webshop schaalt automatisch naar de juiste weergave en resolutie.

Natuurlijk kan een mobiele bezoeker in veel gevallen ook prima uit de voeten met een website die niet responsive is. Het hangt een beetje af van het soort bezoekers dat u verwacht.

Daarnaast zijn er natuurlijk nog andere manieren om uw website aan te bieden voor mobiele bezoekers. Zo kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor een mobiele website of voor een app. Afhankelijk van het doel van uw website, van de functionaliteiten en – niet onbelangrijk – het budget, maakt u de keuze uit deze drie opties.

Komt u eens langs voor een mooie website?

Wij vinden het gezellig
als u bij ons langs komt!

Of u nu komt voor een kopje koffie, een luisterend oor of voor
een oriënterend gesprek over uw ideeën; welkom bent u altijd.

Webdesign Veenendaal vestiging HETWORKS
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.