Mooi Online Website Veenendaal Internet bureau Websites Veenendaal
HETWORKS Website Veenendaal

0318 507 917

menu knop Website Veenendaal

Ga snel naar:

Website Webshop Mobiel Webapplicatie Intranet Quickscan E-nieuwsbrief SEO en SEA Concept & Ontwerp Social Media Hosting Content

Mobiel

Een App, mobiele website of toch een responsive website?
Wij weten het antwoord.

Responsive website, App of toch een mobiele site?

Bijna 20% van alle websitebezoeken wordt tegenwoordig gedaan via mobiele apparaten: smartphones en tablets. Het is daarom verstandig deze bezoekersgroep op de juiste manier aan te spreken en te bereiken. De laatste jaren is responsive design een steeds meer gebruikte oplossing en in 2014 is dit niet meer weg te denken van het internet. Webdesign Veenendaal.

 

Wat is responsive design precies?

Responsive design betekent dat de website zich automatisch aanpast aan het beeldscherm waarop de website of webshop wordt bekeken: het design van de site of webshop schaalt automatisch naar de juiste weergave en resolutie.

Natuurlijk kan een mobiele bezoeker in veel gevallen ook prima uit de voeten met een website die niet responsive is. Het hangt een beetje af van het soort bezoekers dat u verwacht.

Daarnaast zijn er natuurlijk nog andere manieren om uw website aan te bieden voor mobiele bezoekers. Zo kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor een mobiele website of voor een app. Afhankelijk van het doel van uw website, van de functionaliteiten en – niet onbelangrijk – het budget, maakt u de keuze uit deze drie opties.

bel knop
Gesprek knop
Offerte formulier knop
Komt u eens langs voor een mooie website?

Wij vinden het gezellig
als u bij ons langs komt!

Of u nu komt voor een kopje koffie, een luisterend oor of voor
een oriënterend gesprek over uw ideeën; welkom bent u altijd.

Webdesign Veenendaal vestiging HETWORKS
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.