Mooi Online Website Veenendaal Internet bureau Websites Veenendaal
HETWORKS Website Veenendaal

0318 507 917

menu knop Website Veenendaal

Ga snel naar:

Website Webshop Mobiel Webapplicatie Intranet Quickscan E-nieuwsbrief SEO en SEA Concept & Ontwerp Social Media Hosting Content

Quickscan

Gratis een rapportcijfer voor uw website of applicatie! We kijken o.a. naar vindbaarheid, content, navigatie structuur, technische veiligheid en uitstraling.

Gratis Website Quickscan

Gratis een kritische blik op uw site. Zijn er onderdelen waarvan wij denken dat het beter zou kunnen. Er zijn een aantal aspecten die we onder de loep nemen:

 

 1. Hoe is de uitstraling van uw website? Is deze modern of gedateerd? Waardoor kunnen bezoekers mogelijk afhaken? Past de uitstraling bij het type bedrijf dat u bent?
 2. Hoe werkt de navigatie, is duidelijk waar je heen moet als je iets zoekt binnen uw site, of raak je verdwaald?
 3. Is de paginastructuur logisch van opzet?
 4. Zijn de teksten correct en geschikt voor een website? Zijn de teksten gericht op uw bezoekers, potentiële klanten, of staat er voornamelijk op wat u wilt vertellen?
 5. Is de website geoptimaliseerd voor zoekmachines? Er zijn een aantal vuistregels waar uw website minimaal aan moet voldoen. SEO of zoekmachineoptimalisatie is een vak apart.
 6. Werkt uw website goed in verschillende webbrowsers? Een webbrowser is het programma waarmee u internetpagina’s bekijkt, zoals Internet Explorer van Microsoft of Chrome van Google. Elke browser heeft zijn eigen specifieke zaken waardoor een website er vaak niet exact hetzelfde uit ziet of zelfs fouten geeft in een bepaalde webbrowser.
 7. Hoe ziet uw website er uit op een mobiel of op een tablet? Er zijn veel verschillende apparaten tegenwoordig waarop websites bekeken worden.
 8. Nodigt u uw potentiële klanten wel duidelijk genoeg uit contact met u op te nemen? Daar draait het uiteindelijk om!
 9. Gebruikt u formulieren op de juiste manier? Een formulier waarin u alles vraagt van uw bezoeker schrikt af. Heeft u die informatie gelijk nodig, of is een naam en telefoonnummer misschien eerst wel genoeg?
 10. Geeft u uw bezoekers de gelegenheid om onderwerpen op uw website te delen via social media, zoals Facebook en Twitter? U kunt daarmee gratis reclame genereren voor uw bedrijf!

 Ook toe aan een website quickscan?

Dit zijn allemaal zaken waarover wij u vrijblijvend willen adviseren. Neemt u contact op?

bel knop
Gesprek knop
Offerte formulier knop
Komt u eens langs voor een mooie website?

Wij vinden het gezellig
als u bij ons langs komt!

Of u nu komt voor een kopje koffie, een luisterend oor of voor
een oriënterend gesprek over uw ideeën; welkom bent u altijd.

Webdesign Veenendaal vestiging HETWORKS
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.