Mooi Online Website Veenendaal Internet bureau Websites Veenendaal
HETWORKS Website Veenendaal

0318 507 917

menu knop Website Veenendaal

Ga snel naar:

Website Webshop Mobiel Webapplicatie Intranet Quickscan E-nieuwsbrief SEO en SEA Concept & Ontwerp Social Media Hosting Content

E-nieuwsbrief

Een mooie, passende nieuwsbrief, gepersonaliseerd én met meetbaar resultaat. Compleet verzorgd, of zelf invullen en verzenden.

Digitale nieuwsbrief

Met de nieuwsbriefmodule kunt u nieuwsbrieven versturen naar geregistreerde abonnees. Bezoekers kunnen zich abonneren op uw nieuwsbrief. Hiervoor plaatsen we een klein formulier op uw website. De nieuwsbrief krijgt een opmaak naar uw huisstijl. Als inhoud van uw nieuwsbrief kunt u vrije tekst toevoegen met bijpassende afbeeldingen. U kunt de statistieken inzien van alle mensen die uw nieuwsbrief hebben gelezen en waarop ze hebben geklikt. Onder elke nieuwsbrief staat een ‘afmeld link’. Wanneer een ontvanger van de nieuwsbrief hierop klikt, wordt hij uitgeschreven en ontvangt hij geen nieuwsbrieven meer. Dit is conform de wetgeving die hiervoor geldt in Nederland.

We maken een database aan van alle gebruikers. U kunt gebruikers toevoegen door een Excel-bestand of .csv-bestand te uploaden of door losse adressen toe te voegen.

 

De mailing compleet verzorgd

Geen tijd om uw digitale mailing zelf op te stellen en te versturen? HETWORKS verzorgt het opstellen en het verzenden van de nieuwsbrief voor u. Wanneer u eenmalig of slechts een enkele keer een nieuwsbrief verzendt, kost dat relatief veel tijd. Wij maken uw nieuwsbrief en versturen hem. Na afloop van elke mailing sturen we u een rapportage van de resultaten.

bel knop
Gesprek knop
Offerte formulier knop
Komt u eens langs voor een mooie website?

Wij vinden het gezellig
als u bij ons langs komt!

Of u nu komt voor een kopje koffie, een luisterend oor of voor
een oriënterend gesprek over uw ideeën; welkom bent u altijd.

Webdesign Veenendaal vestiging HETWORKS
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.