Snel naar je nieuwe werkplek

Voor Westerduin Personeel ontwierpen en bouwden we een maatwerk WordPress website met een duidelijke focus op het werven van personeel door Westerduin Personeel neer te zetten als dé personeelsbemiddelaar in Nederland. Met 9+ vestigingen zoeken ze naar nieuw personeel voor organisaties in de bouw, groen, industrie & productie, logistiek en techniek.

Het vacature platform van Westerduin Personeel is door HETWORKS gekoppeld met een Applicant Tracking System (ATS) voor een effectieve en persoonlijke opvolging van elke nieuwe sollicitant.

Over Westerduin Personeel

Westerduin Personeel doet niets liever dan mensen met de juiste werkmentaliteit aan een passende baan helpen. Westerduin Personeel richt hierbij vooral op de aanpakkers binnen de bouw-, techniek-, logistiek- en groensector.

Westerduin Personeel wilt bouwen aan teams die uitzendkrachten en klanten met lef, enthousiasme en ondernemerschap helpen aan goed gekwalificeerd personeel. Dit doen ze met oog voor de ander en zijn ze gericht op de lange termijn relatie.

“Leuk dat je er bent. Wij zochten je al. “

Samen iets moois ontwikkelen?