Een corporate website met een focus op werving van nieuw personeel

Voor Teamwork Interiors ontwierpen en bouwden we een maatwerk WordPress website met een duidelijke focus op het werven van personeel door Teamwork Interiors neer te zetten als dé toonaangevende interieurbouwer die acteert op wereldniveau. Ze werken voor grote (wereldwijd opererende) winkelketens waardoor de kwaliteit altijd hoog moet zijn en dit waarborgen ze door hun werkwijze.

De nieuwe corporate website toont Teamwork Interiors als de speler die ze inmiddels zijn: toonaangevend in interieurbouw met vakmanschap op wereldniveau. Hier wil je werken als je kwaliteit wil leveren.

Van winkelinterieur tot het interieur van een hotel

Allemaal vanuit de werkplaats in Terborg. Gebaseerd op een duurzame samenwerking met hun relaties.
Klaar voor een volgend project, klaar voor de toekomst.

Dat is Teamwork Interiors in het kort. De grootste winkel- en hotelketens ter wereld weten Teamwork Interiors te vinden voor maatwerk interieurs. Vakmanschap op wereldniveau. Ze leveren en monteren, wereldwijd, op afspraak. De samenwerking met hun klanten zien ze als een partnerschap.

Juist daarom passen Teamwork Interiors en HETWORKS zo goed bij elkaar: samenwerking als basis zien om het beste resultaat te bereiken.

“De website is een perfecte weerspiegeling van de professionele organisatie die we inmiddels zijn. De samenwerking met HETWORKS voelde als een intern project. Erg prettig!“

Samen iets moois ontwikkelen?