Internet marketing

Hoog in Google staan met uw website of webshop op de zoektermen die voor ú het meeste resultaat (conversie of omzet) opleveren? Dat bereikt u alleen door in te zetten op internet marketing.

 

 

CONVERSIE ALS DOEL VAN INTERNET MARKETING

Bij internet marketing draait het om het verhogen van de conversie van uw website. Conversie betekent dat de bezoeker van uw website of webshop ook daadwerkelijk tot actie overgaat. Hieronder in een korte opsomming een aantal voorbeelden van conversiemomenten:

  • De bezoeker vult het offerteformulier in
  • De bezoeker koopt uw product in de webshop
  • De bezoeker doet de quickscan van uw dienst nadat hij contactgegevens heeft achtergelaten
  • De bezoeker vult het ‘bel me’ formuliertje in op uw website

Zomaar een paar voorbeelden van conversiemomenten. Dáár gaat het dus om! Het gaat in eerste instantie niet zozeer om het aantal bezoekers dat uw website bezoekt, het gaat erom dat uw bezoekers zo snel mogelijk hun doel bereiken en uw omzet verhogen. Hoe hoger het percentage converterende bezoekers, hoe beter. Daarom kan bij internet marketing in eerste instantie nooit (alleen) ingezet worden op ‘meer bezoekers’. Eerst moet er worden ingezet op conversie optimalisatie.

 

DE SEO SPECIALISTEN VAN HETWORKS

SEO is de afkorting voor Search Engine Optimization, vertaald: zoekmachine optimalisatie. Bij internet marketing draait het grotendeels om SEO. Hoger scoren in Google betekent meer aandacht, meer bezoekers en (wanneer er aan conversie optimalisatie is gedaan) meer conversie. Een onmisbaar onderdeel dus, als het gaat om internet marketing. Er komen zoveel verschillende factoren bij kijken dat je er echt fulltime mee bezig moet zijn wil je het op de juste manier aanpakken. Bij HETWORKS hebben we dan ook meerdere SEO specialisten die elke dag bezig zijn met het optimaliseren van websites t.b.v. een hogere ranking in Google. Naast SEO is er ook de mogelijkheid om te adverteren binnen Google. Dit noemen we SEA. SEO en SEA moeten uiteindelijk perfect op elkaar aansluiten.

 

INTERNET MARKETING VANUIT VEENENDAAL

HETWORKS is gevestigd in Veenendaal. Vanuit Veenendaal helpen we onze klanten op het gebied van internet marketing. HETWORKS werkt voor klanten door het gehele land, maar meer dan 60% van onze klanten komen uit plaatsen rondom Veenendaal zoals Ede, Wageningen, Bennekom, Barneveld, Rhenen en Lunteren. Gelukkig is internet marketing een online dienst waardoor bijna alle contact via telefoon en mail kan plaatsvinden. Toch heeft het onze sterke voorkeur om regelmatig face-to-face contact te hebben dus met enige regelmaat bezoeken we onze klanten. Ook die in Groningen.

Samen iets moois ontwikkelen?