Mooi Online Website Veenendaal Internet bureau Websites Veenendaal
HETWORKS Website Veenendaal

0318 507 917

menu knop Website Veenendaal

Ga snel naar:

Website Webshop Mobiel Webapplicatie Intranet Quickscan E-nieuwsbrief SEO en SEA Concept & Ontwerp Social Media Hosting Content

Website

Mooie, creatieve websites die perfect functioneren en met een duidelijk doel zijn gebouwd.

 

Wij bouwen websites. Creatieve of zakelijke, ingewikkelde of simpele, grote of kleine websites, maar het is altijd een kwalitatief goede website.
Daarbij hebben we één doel voor ogen: de wereld mooier maken. Inderdaad, dat is idealistisch. Maar wij geloven dat onze websites oplossingen bieden waarmee u geholpen bent.

 

Vormgeving

Omdat we unieke websites maken, wordt elke website vanuit het niets gecreëerd. Uw inbreng gemixt met de creativiteit van onze webdesigners geeft als uitkomst mooie en unieke websites. Pas als u akkoord bent met het ontwerp, gaan we verder met het bouwen van de website, zodat we kunnen garanderen dat u een website krijgt waar u trots op kunt zijn!

De basis

Websites moeten up-to-date worden gehouden. Wij leveren bij elke website een Content Management Systeem. Dat is een systeem waarmee u gemakkelijk foto’s en teksten kunt toevoegen of veranderen op uw website. Zo hoeft u niet voor elk wissewasje ons te bellen. En wilt u toch graag bellen: geen probleem! Wij houden van regelmatig contact.

Een CMS dient als basis voor elke website. U kunt het vergelijken met het besturingssysteem van uw computer of smartphone. Aan deze basis kunnen we allerlei handige tools hangen die we voor u op maat maken.
HETWORKS levert maatwerk: we gebruiken nooit bestaande thema’s, zodat uw website altijd uniek is.

Techniek

Wij ontwikkelen bijna alle website die we maken op basis van het WordPress CMS. WordPress is opensourcesoftware, wat wil zeggen dat u en wij vrij zijn om het te gebruiken zonder dat we hoeven te betalen voor de software of een licentie.
Sommige van onze collega’s werken nog met een eigen ontwikkeld CMS. De hierin geïnvesteerde kosten willen ze graag terug verdienen, en daar betaalt u aan mee.
Daarbij heeft een open source CMS het voordeel dat er meerdere bedrijven zijn die u kunnen helpen, mocht u niet tevreden zijn over onze dienstverlening: u bent niet aan ons vastgeketend met uw website. Uiteraard denken wij dat onze kwaliteit zo is dat u helemaal niet de behoefte voelt om bij ons weg te gaan!  Wij kunnen uw bestaande website vaak ook overzetten naar WordPress, waardoor het onderhouden er van eenvoudiger en goedkoper wordt. Wilt u ook een WordPress-website dan bent u aan het juiste adres. Neemt u contact op?

Wilt u hoger in Google komen met Webdesign Veenendaal? Neem dan contact met ons en vraag naar onze SEO specialist.

bel knop
Gesprek knop
Offerte formulier knop
Komt u eens langs voor een mooie website?

Wij vinden het gezellig
als u bij ons langs komt!

Of u nu komt voor een kopje koffie, een luisterend oor of voor
een oriënterend gesprek over uw ideeën; welkom bent u altijd.

Webdesign Veenendaal vestiging HETWORKS
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.