Mooi Online Website Veenendaal Internet bureau Websites Veenendaal
HETWORKS Website Veenendaal

0318 507 917

menu knop Website Veenendaal

Ga snel naar:

Website Webshop Mobiel Webapplicatie Intranet Quickscan E-nieuwsbrief SEO en SEA Concept & Ontwerp Social Media Hosting Content

Webshop

Het draait om verkoop en conversie. Verkoop uw product online!

Verkoop en Conversie
Dáár draait het om als wij een webshop maken. Uiteindelijk is het de bedoeling dat u uw producten verkoopt via uw webshop. Daarbij zijn functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid erg belangrijk. Als wij een webshop maken, doen we dat vanuit het perspectief van de bezoeker en mogelijke koper.

Wat is conversie?

Een webshop heeft over het algemeen een duidelijk doel: verkoop genereren. Als dat doel wordt bereikt, kunnen we dat meten. Elke verkoop (dus elk bereikt doel) is een conversie. De conversie is in een percentage uit te drukken, aangezien waarschijnlijk niet elke bezoeker van uw webshop direct iets koopt. Het conversiepercentage is het percentage van het aantal bezoekers dat (bijvoorbeeld) een aankoop heeft gedaan.

Wat kost het?

Dat is ongeveer dezelfde vraag als: ‘Hoe lang is een touw’? De kosten hangen af van uw wensen en de functionaliteit. Graag spreken we samen met u uw wensen door. Aan de hand van dat gesprek kunnen wij een prijs geven voor de ontwikkeling van uw webshop. Vraag direct een vrijblijvend gesprek aan met één van onze professionals.

 

Wilt u hoger in Google komen? Neem dan contact met ons en vraag naar onze SEO specialist.

bel knop
Gesprek knop
Offerte formulier knop
Komt u eens langs voor een mooie website?

Wij vinden het gezellig
als u bij ons langs komt!

Of u nu komt voor een kopje koffie, een luisterend oor of voor
een oriënterend gesprek over uw ideeën; welkom bent u altijd.

Webdesign Veenendaal vestiging HETWORKS
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.