Onderscheiden met een exclusieve website

Er zijn steeds meer manieren om snel, eenvoudig en goedkoop een website in te richten. En dat er steeds meer gebruik wordt gemaakt van dergelijke oplossingen is een feit. “Mooi!” hoor ik u denken. Toch heeft dit een stevige keerzijde. Een exclusieve website lijkt daardoor steeds zeldzamer te worden.

 

Hoe onderscheidt u uzelf nog van uw concurrenten, wat maakt uw bedrijf uniek? Een goede eerste indruk is namelijk nog altijd goud waard. Juist door de goedkope en snelle oplossingen voor websites wordt het onderscheid tussen de verschillende websites steeds kleiner. Ze hebben allemaal dezelfde statische opbouw. Geen probleem als u snel een website nodig hebt en weinig waarde hecht aan uw (online) uitstraling, maar verwacht geen exclusieve website.

 

 

5 redenen om voor een exclusieve website te kiezen:

  • Een optimale oplossing voor uw bedrijf is een op maat gemaakte oplossing. Geen water bij de wijn. Wanneer u gebruik maakt van een ‘standaard’ template moet u het doen met bestaande oplossingen die u zo goed mogelijk aan laat sluiten op uw wensen. Toch sluit dit in 9 van de 10 gevallen niet perfect aan op uw organisatie en op uw wensen. Vaak zien wij als internetbureau dat er uiteindelijk alsnog voor maatwerk wordt gekozen omdat de standaard oplossing niet afdoende blijkt te zijn.
  • Uw bedrijf is uniek. Daar hoort een unieke online uitstraling bij. U bent anders dan uw concurrent, dat geeft u namelijk bestaansrecht. Maak dat ook online duidelijk door een exclusieve website. U hebt lang nagedacht over het ‘waarom’ van het bestaan van uw bedrijf. (Zie: The Golden Circles van Simon Sinek) Zorg ervoor dat dit op een unieke manier zichtbaar is op uw website!
  • Zorg ervoor dat uw website niet méér doet dan u wilt. Wanneer u een standaard oplossing gebruikt die erg goedkoop lijkt, dan wordt er op een andere manier aan u verdiend. Zijn uw gegevens veilig op uw website? Kent u de partij die het thema heeft gebouwd, of hebben onbekende developers toegang tot uw website via een achterdeurtje? Gegevens zijn vaak meer waard dan de website op zich.
  • De meeste mensen kijken liever dan dat ze lezen. Is uw website visueel aantrekkelijk of heeft u een website die vele andere bedrijven ook hebben en prikkelt u uw bezoekers daardoor niet? Met een exclusieve website heeft u volledige controle over hoe uw website eruit moet komen te zien.
  • Hoe weet u zeker of uw website over een jaar nog steeds goed functioneert? Dit weet alleen de bouwer van uw website. Kent u de bouwer niet (persoonlijk)? Dan heeft u geen zekerheid. Een exclusieve website is een website die door een professioneel internetbureau is gebouwd. U kent het adres van hun kantoor en u bent er tijdens de ontwikkeling van uw unieke website regelmatig geweest.

 

In één zin samengevat:
Een exclusieve website heeft veel meer waarde dan u denkt. Staar u daarom niet blind op een scherpe prijs maar ga voor kwaliteit en voor zekerheid!

 

Een exclusieve website is een maatwerk website

Bij HETWORKS werken we aan een mooiere (online) wereld. Dit betekent dat onze web-oplossingen daaraan bij moeten dragen. Wij maken dus voornamelijk op maat gemaakte exclusieve websites. Mooie websites met mooi resultaat, want daar draait het natuurlijk ook om.

Wilt u zelf een mooie website laten ontwikkelen?

Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze WordPress ontwikkelaar specialisten.

Samen iets moois ontwikkelen?